Å Energi til K14

Våren 2025 tar Å Energi tar med seg sine 400 ansatte inn i splitter nye, moderne kontorlokaler. De ser frem til å etablere seg i Kvadraturen med alt den har å by på, i tillegg til at nærheten til kollektiv transport er en viktig faktor.

I mai 2025 flytter mer enn 400 Å Energi-ansatte inn i nye, lyse og moderne lokaler i K14. Etter å ha holdt til på andre siden av Otra i 15 år er tiden kommet for å etablere seg i Kvadraturen – med alle fordelene det medfører.

Etter sammenslåingen med Glitre Energi fikk de nye kolleger på Østlandet som pendler med tog når de skal besøke kollegene i sør. Nærhet til kollektivknutepunkt gjør også at flere velger å la bilen stå og benytter kollektiv transport.

Et sterkt fokus på bærekraft er viktig for Å Energi, og K14 møter kravene – og mer til. Bygget er formet med tanke på fremtiden, med energieffektive og fleksible løsninger.

Også sosial bærekraft er viktig, og grønne takhager og innendørs torv sørger for mange møteplasser for en prat eller en stille stund med en kopp kaffe.

Å Energi vil benytte seg av alle kontoretasjene i bygget, og blir et flott tilskudd til leietagermiksen, som blant annet består av Telia, Næringsforeningen og Norconsult.

Fakta om K14

 1. Midt i Kristiansand
 2. Fleksible lokaler
 3. Totalt 26.000 kvm
 4. 800 kvm takhager
 5. Breeam-NOR Very Good
 6. For 1 til 500 ansatte
 7. Felles møteplasser
 8. Gründere og etablerere
 9. Fokusrom
 10. Lunsjrestaurant
 11. Butikklokaler

Meld din interesse

Velg hvordan vi kan kontakte deg:

Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på lenken i e-poster du mottar fra oss.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringskanal. Ved å klikke under godtar du at informasjonen vil bli overført til Mailchimp. Les mer her.

Jens Helge Hodne

Kontor / Næringsmegleren
40 40 86 12 Send email

Mikal F. Smeplass

Kontor / Næringsmegleren
90 81 88 99 Send email

Unni Mesel

Retail / Næringsmegleren
95 25 80 37 Send email
Last ned prospekt