DELT BRUK = DELT KOSTNAD

Kryssjobbing på tvers av fag, gjerne mellom ulike firma, er en stigende trend. Begrepet «co-working» brukes gjerne om konsepter der brukerne gis tilgang til et fellesskap/nettverk der de samhandler med andre brukere innenfor ulike virksomhetsområder, og består av en miks av en lounge med sofaer/sittegrupper, kafé/restaurant, faste kontorpulter og/eller fleksible kontorpulter i åpent landskap, eksklusive kontorer, og møterom som kan bookes ved behov.

Smarte rom for inspirasjon og utveksling av idéer på tvers av bransjer er ikke bare den nye måten å jobbe på. Det er også positivt for leieutgiftene. Gode fellesløsninger gir lavere kost pr.arbeidsplass. Ingen er tjent med å betale for kalde møterom.

I K14 legger vi ikke bare fysisk til rette for kryssjobbing/co-working, men vi arrangerer også nettverksjobbing mellom leietakerne. Av og til er det sunt å gå utenfor komfortsonen. Sannnsynligvis oppstår det noe nytt.

Fakta om K14

 1. Midt i Kristiansand
 2. Fleksible lokaler
 3. Totalt 26.000 kvm
 4. 800 kvm takhager
 5. Breeam-NOR Very Good
 6. For 1 til 500 ansatte
 7. Felles møteplasser
 8. Gründere og etablerere
 9. Fokusrom
 10. Lunsjrestaurant
 11. Butikklokaler

Meld din interesse

Velg hvordan vi kan kontakte deg:

Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på lenken i e-poster du mottar fra oss.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringskanal. Ved å klikke under godtar du at informasjonen vil bli overført til Mailchimp. Les mer her.

Jens Helge Hodne

Kontor / Næringsmegleren
40 40 86 12 Send email

Mikal F. Smeplass

Kontor / Næringsmegleren
90 81 88 99 Send email

Unni Mesel

Retail / Næringsmegleren
95 25 80 37 Send email
Last ned prospekt