Smidige kontorlokaler – det beste fra to verdener

Åpent kontorlandskap har gått som en farsott over Norge. Rasjonalisering og økt samarbeid har vært målet. Hodepine og manglende konsentrasjon er ofte resultatet. Cellekontor er dyrt, særlig når mange står tomme store deler av dagen, og de gir mindre rom for samarbeid og utveksling av ideer.

Smidige kontorlokaler tar det beste fra begge modellene, og legger til flere nye dimensjoner. Smidige kontorlokaler tar hensyn til at vi er forskjellige, og at behovene varierer med oppgaven som skal løses. Målet er å gi hver enkelt rom for å levere best mulig resultat.

Hvert firma avgjør romløsning innenfor egne vegger, gjerne i samarbeid med vår arkitekt. Vi tror alle vil trenge mindre lokaler enn normalt, og ha færre møterom og pulter som står tomme. Fellesløsninger brukes fritt når det er ledig, eller bookes via K14 App eller hos K14 Resepsjon. K14 er planlagt fra bunnen med tanke på at det skal være så lett som mulig å gå opp eller ned i størrelse ved behov. I et marked som endres i økende tempo, er det en fordelaktig fleksibilitet.

Også felleshagen er en del av det indre rom. Fire lysgårder gir dagslys til kontorene som vender bort fra gaten, og fredelige uteområder i flere etasjer. Mikroklimaet i denne lune hagen gjør det behagelig å hente energi til resten av arbeidsdagen. Blomster, treningsapparater og sittegrupper gir gode møteplasser på tvers av fagfelt.

K14

- På 14 sekund

 1. Midt i Kristiansand
 2. Fleksible lokaler
 3. Totalt 26.000 kvm
 4. 800 kvm takhager
 5. Breeam-NOR Very Good
 6. For 1 til 500 ansatte
 7. Felles møteplasser
 8. Gründere og etablerere
 9. Fokusrom
 10. Digital i front
 11. Hitech møterom
 12. Lunsjrestaurant
 13. Inspirasjonsrom
 14. Butikklokaler

Meld din interesse

Velg hvordan vi kan kontakte deg:

Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på lenken i e-poster du mottar fra oss.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringskanal. Ved å klikke under godtar du at informasjonen vil bli overført til Mailchimp. Les mer her.

Jens Helge Hodne

Kontor / Næringsmegleren
40 40 86 12 Send email

Mikal F. Smeplass

Kontor / Næringsmegleren
90 81 88 99 Send email

Unni Mesel

Retail / Næringsmegleren
95 25 80 37 Send email
Last ned prospekt