Bilder av kvadraturen i Kristiansand tatt med drone (spesialtillatelse)

Norconsult flytter inn

Norconsult har over 50 kontorer rundt om i landet, og har flere samlinger på tvers av avdelingene, derfor var konferanserom viktig for bedriften.

– Vi ble trigget av løsningen og konseptet. Kontorlokaler tilknyttet fellesområdene på et levende gateplan med kafeer, butikker og lignende, en felles kantine, og konferanserom. Alt dette var faktorer som gikk hjem hos oss, forteller Camilla Espedalen i Norconsult Kristiansand.

På Kristiansand-kontoret er de 34 ansatte per nå. I tillegg har de fire stillingsannonser ute, og rådgivingsbedriften ønsker å vokse også i fremtiden.

– Vi er i stadig vekst, og ønsket fleksibilitet i våre nye kontorer. Den skalerbare delen i K14, og den moderne tankegangen appelerte veldig til oss, fortsetter Espedalen.

Det innvendige torvet får mye naturlig lys, og her kan man møtes for en hyggelig prat i trappa på K14. Illustrasjon: Ark Net/ Brick Visuals / Radius Design

Noe av tanken bak K14 er at det skal bli en næringslivshub som legger til rette for, og stimulerer vekst på tvers av bedrifter og bransjer. Dette håper Norconsult at de kan dra nytte av.

– Vi ønsker å knytte kontakter i andre bedrifter og bransjer. I K14 legges det til rette for treffpunkter både sosialt og faglig. Dette tror vi at vi kan få effekt av, forteller Espedalen videre.

Norconsult har hatt en grundig prosess før de signerte leieavtalen. De føler at kontoret blir tilrettelagt for deres behov.

– Den har vært veldig bra. Jeg opplever at de har sett våre behov, og spilt ballen frem og tilbake for å få på plass ting vi ønsket å få på plass. Blant annet når det kommer til kontorløsninger, interiør med mer, avslutter Espedalen som også tror det blir en boost for medarbeiderne å komme inn i det nye og moderne lokalet.

Fakta om K14

 1. Midt i Kristiansand
 2. Fleksible lokaler
 3. Totalt 26.000 kvm
 4. 800 kvm takhager
 5. Breeam-NOR Very Good
 6. For 1 til 500 ansatte
 7. Felles møteplasser
 8. Gründere og etablerere
 9. Fokusrom
 10. Lunsjrestaurant
 11. Butikklokaler

Meld din interesse

Velg hvordan vi kan kontakte deg:

Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på lenken i e-poster du mottar fra oss.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringskanal. Ved å klikke under godtar du at informasjonen vil bli overført til Mailchimp. Les mer her.

Jens Helge Hodne

Kontor / Næringsmegleren
40 40 86 12 Send email

Mikal F. Smeplass

Kontor / Næringsmegleren
90 81 88 99 Send email

Unni Mesel

Retail / Næringsmegleren
95 25 80 37 Send email
Last ned prospekt