Bilder av kvadraturen i Kristiansand tatt med drone (spesialtillatelse)

Telia til K14

Telias ansatte i Kristiansand sitter i dag på to forskjellige kontoradresser, men mot slutten av 2025 samles de i felles lokaler på K14. De flotte nye lokalene vil legge til rette for styrking av Telia og Phoneros posisjon i Kristiansand og bygging av felles kultur.

En omfattende kartleggings- og søkeprosess etter nye, fremtidsrettede kontorer som underbygger Telias identitet som Norges største utfordrer har pågått i hele 2022, og vi er veldig glade for at vi endelig har fått signert med K14, sier Live Johansen Telias prosjektleder.

En prosjektgruppe med representanter fra begge lokasjoner lokalt har sammen med en styringskomite bestående av Telias ledelse i Norge vurdert ulike alternativer. En enstemmig prosjektgruppe sto bak valget av ny lokasjon på K14. For Telia og Kristiansand som lokasjon åpner dette for en ny frisk start med samlokasjon og tettere samarbeid.

 

De ansatte vil få en fleksibel, fremtidsrettet og godt tilrettelagt arbeidsplass, fortsetter Live Johansen. Våre lokale representanter i prosjektet; Sunniva Finne, Kenneth Amodei og Jørn Hole er enig: – Det har vært en inkluderende og lærerik prosess, sier de.

– Da vi startet denne prosessen var vi åpne for mange løsninger, men med god veiledning fra CBRE ble det etter hvert veldig klart for oss alle hva som ble den beste løsningen for Telia. Våre ønsker og krav er ivaretatt og vi gleder oss til å flytte sammen i 2025 sier Sunniva, Kenneth og Jørn.

Innflytting mot slutten av året 2025

– Etter planen skal Telia ta over lokalene tredje kvartal i 2025, og flytte inn november/desember samme år. Vi gleder oss veldig til 2025 når vi endelig kan flytte inn i våre nye lokaler, avslutter Live Johansen, Telias prosjektleder.

Fakta om K14

 1. Midt i Kristiansand
 2. Fleksible lokaler
 3. Totalt 26.000 kvm
 4. 800 kvm takhager
 5. Breeam-NOR Very Good
 6. For 1 til 500 ansatte
 7. Felles møteplasser
 8. Gründere og etablerere
 9. Fokusrom
 10. Lunsjrestaurant
 11. Butikklokaler

Meld din interesse

Velg hvordan vi kan kontakte deg:

Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på lenken i e-poster du mottar fra oss.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringskanal. Ved å klikke under godtar du at informasjonen vil bli overført til Mailchimp. Les mer her.

Jens Helge Hodne

Kontor / Næringsmegleren
40 40 86 12 Send email

Mikal F. Smeplass

Kontor / Næringsmegleren
90 81 88 99 Send email

Unni Mesel

Retail / Næringsmegleren
95 25 80 37 Send email
Last ned prospekt